Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vujadin Subotic: „Nu avem voie să ne relaxăm, în special împotriva unei echipe ca Energia”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.12.2013

               

Vujadin Subotic, muntenegreanul din lotul celor de la CSM Oradea, a vorbit pentru TotalBaschet despre confruntarea de sâmbătă seara, de pe teren propriu, în compania celor de la Energia Rovinari

„Este ultimul meci din prima parte a sezonului și nu ne permitem să ne relaxăm, în special pentru că Energia este o echipă foarte bună, care a avut meciuri foarte bune în acest tur de campionat. Ca de obicei, obiectivul nostru e să câștigăm orice confruntare, deci trebuie să fim concentrați 100% pentu a ne impune în fața celor de la Energia Rovinari. O mai spun o dată, sper să câștigăm această partidă pentru a avea liniște și pentru a ne putea pregăti meciurile din Cupa României, care ne așteaptă la începutul anului viitor”, a declarat Subotic. 

De asemenea, extrema grupării bihorene a vorbit și despre evoluția echipei sale în turul acestei ediții de campionat. 

„Sunt foarte fericit să văd că eu și coechipierii mei creștem de la meci la meci. Jucăm mult mai bine acum decât la începutul sezonului, ceea ce este normal, având în vedere că atunci erau foarte mulți jucători noi la echipă”, a încheiat jucătorul. 

Subotic a bifat 11 prezențe pentru CSM Oradea în prima parte a sezonului 2013-2014, timp în care are medii de 9.6 puncte pe meci, 4.5 recuperări, 0.8 intercepții, 1.8 mingi pierdute și un indice la eficiență de 8.8, totul într-o medie de 23 de minute pe partidă. 

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!