Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vujadin Subotic: „Nu se anunță a fi o misiune ușoară pentru noi”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
25.04.2014

CSM Oradea și SCM U Craiova se întâlnesc astăzi, 25 aprilie, de la ora 19:15, în primul meci al seriei din faza sferturile de finală ale play-off-ului LNBM. Vujadin Subotic, unul dintre oamenii de bază a echipei pregătite de Cristian Achim, a prefațat confruntările care urmează cu gruparea olteană. 

„Cunoaștem echipa din Craiova, este una foarte bună. Cu această schimbare de la nivelul antrenorului putem să ne așteptăm la ceva schimbări în joc, deci nu se anunță a fi o misiune ușoară pentru noi. Fiecare lucru, exceptând calificarea în următoarea faza a play-off-ului, poate fi un eșec pentru noi. Știm foarte bine că, dacă muncim din greu și pregătim următoarele meciuri totul va fi bine, iar atmosfera la echipa este așa cum ar trebuie să fie înainte de play-off”, a declarat Subotice pentru site-ul nostru. 

Meciul cu numărul 2 al seriei dintre bihoreni și olteni se va juca tot în Arena „Antonio Alexe” din Oradea. sâmbătă, 26 aprilie, începând cu ora 19:00. Ambele încleștări vor fi transmise în direct de posturile Digi24 Oradea, respectiv Digi24 Craiova. 

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!