Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vujadin Subotic: „Va trebui să jucăm un baschet de calitate în disputa cu Mureș”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.03.2014

Baschetbaliștii de la CSM Oradea primesc duminică, începând cu ora 18:00, vizita formației BC Mureș, într-un joc care contează pentru etapa cu numărul 22 din Liga Națională. Vujadin Subotic, extrema pregătită de Cristian Achim a prefațat duelul cu mureșenii, spunând că aceștia reprezintă o forță, în special pe faza de atac. 

„Un alt meci important pentru noi, BC Mureș este o echipă foarte bună, în special pe faza ofensivă. Așadar, pentru a ne impune în această confruntare va trebui să jucăm un baschet de calitate și cu o apărare puternică. Cinci etape au mai rămas până la debutului play-off-ului, deci fiecare meci în parte este extrem de important”, a declarat Subotic pentru TotalBaschet

Înaintea întâlnirii de mâine, cele două formații sunt vecine de clasament, CSM Oradea se regăsește pe locul al 3-lea cu un bilanț de 16 victorii și 5 înfrângeri, iar BC Mureș este pe 4 cu 14 meciuri câștigate și 7 pierdute. Bihorenii și mureșenii au dat piept în data de 19 februarie, într-un meci restant din prima parte a campionatului, atunci Subotic și compania au câștigat cu 78-74. 

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!