Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vujadin Subotic despre CSU Sibiu: „O echipă care joacă foarte bine în acest sezon”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
25.01.2014

Foto: Andor Marton

CSM Oradea se va duela duminică, în propriul fief, cu CSU Sibiu, într-un meci din cadrul rundei secunde din returul actualei stagiuni. Confruntarea va fi transmisă de DigiSport 2, începând cu ora 20:00.

Referitor la această partidă, TotalBaschet a stat de vorbă cu extrema orădenilor, Vujadin Subotic, muntenegreanul declarând următoarele:

„În meciul tur am avut ceva probleme în prima parte a jocului, dar am revenit în forță în repriza secundă și am reușit să ne impunem în acel meci. De asemenea, și de la meciul de mâine mă aștept să fie unul greu. Cunoaștem echipa din Sibiu, joacă foarte bine în acest sezon, așadar va trebui să fim concentrați pe toată durata partidei pentru a reuși să câștigăm”. 

Subotic a vorbit și despre urmările înfrângerii din etapa trecută de la Cluj-Napoca. 

„După meciul pierdut cu ”U” BT Mobitelco am revenit la antrenamente în forță, aceasta fiind cheia pentru a ne recăpăta o bună încredere în forțele proprii. Am analizat toate greșelile din meciul de la Cluj și am început să pregătim acest nou joc de mâine, acesta este singurul drum spre succes”.

În tur, atunci când Oradea s-a impus la Sibiu cu 91-74, Vujadin Subotic a fost prezent pe parchet preț de 24 de minute, timp în care a marcat 10 puncte și a marcat 4 mingi, pentru un indice la eficiență de 8 unități.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!