Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vuletic despre prestația sa: ”Un sentiment plăcut, dar nu înseamnă nimic!”

Costin Marinescu, Lucian Călinescu

Costin Marinescu, Lucian Călinescu
17.11.2013

Aleksandar Vuletic, cel mai eficient jucător al partidei dintre Steaua CSM EximBank și Concordia Chiajna, scor 94 – 67 în favoarea primei, consideră că formația din București s-a impus pe merit, diferența făcându-se în defensive.

Steaua este o echipă mult mai bună și au meritat să câștige. Am încercat să dăm tot ce avem mai bun, dar nu a fost de ajuns pentru a învinge o echipă precum Steaua. (Adversarii) s-au apărat foarte bine și au marcat foarte ușor pe tranziție ofensivă. Noi nu am jucat bine în defensivă, mai ales în prima repriză, și le-am permis multe aruncări ”deschide” de 3 puncte, iar acest lucru a făcut diferența, a declarat Vuletic pentru totalbaschet.ro.

Referitor la prestația sa, extrema de forță din Serbia spune că l-a bucurat moderat deoarece echipa sa a pierdut.

Nu a fost primul triple double din carieră și, sper, nici ultimul. Este un sentiment plăcut să reușești așa ceva, dar nu înseamnă nimic atât timp cât am pierdut meciul.

Vuletic a terminat partida cu 15 puncte, 11 recuperări și 10 pase decisive, reușind primul triple double al sezonului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!