Stiri Liga I Masculin

WOPA, protocol de colaborare cu LPS Arad

Costin Marinescu

Costin Marinescu
05.10.2013

West Olympia Phoenix Arad a semnat pentru sezonul 2013/14 un parteneriat de colaborare cu LPS Arad, informează site-ul sportarad.ro.

Sandu Pteancu, președintele clubului arădean, s-a arătat bucuros pentru colaborarea cu LPS-ul și face un apel către toți iubitorii baschetului masculin să vină alături de echipă.

După aproape 2 decenii, deşi nu mai există tribuna de la Constuctorul, nici terenurile de acolo, nici Şcoala Sportivă ca odinioară, iată că prin acest protocol s-a făcut dreptate după atâţia ani. Iar noi, toţi aceia, copii ai Aradului cândva, astăzi la vârsta maturităţii, ar trebui să ne bucurăm că Şcoala Sportivă, în speţă, Liceul cu Program Sportiv, aduce iarăşi bucuria de a sprijini baschetul masculin arădean. Pe 12 octombrie vă aşteptăm la Sala Polivalentă, pe toţi, pentru a sprijini WOPAR la meciul cu U. Cluj. Veniţi cu toţii la renaşterea baschetului masculin arădean, a declarat Pteancu pentru sportarad.ro.

WOPA debutează sâmbătă, 5 octombrie, în noul sezon al L1M, la Bistrița, în compania clubului CS 4 You.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!