Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Wampler și Valentine principalele arteziane ale victoriei cu Alba Iulia

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
13.03.2013

În victoria obținută de Sf. Gheorghe în fața echipei din Alba Iulia, 2 jucătoare din tabără gazdelor au terminat în double-double confruntarea.

Tabytha Wampler a evoluat 37 de minute, timp în care a strâns 20 de puncte, 11 recuperări, 2 pase decisive și o minge câștigată. A avut procentaj de 60% la 2 puncte (6 din 10), procentaj de 66% la aruncările din afară (2 din 3) plus 40% la libere (2 din 5).

O altă jucătoare care s-a remarcat în acest meci a fost Mekia Valentine. Americanca de la Sepsi SIC a marcat 14 puncte, având 6/11 la aruncările de 2 puncte și 2/5 la aruncările libere. A strâns și nu mai puțin de 16 recuperări și o pasă decisivă.

Foto:misafoto

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!