Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Wilhelm Brosser a fost dus la secția de poliție și amendat

Eduard Popa

Eduard Popa
15.03.2019

wilhelm brosser amenda protest

Baschetbalistul celor de la CSU Sibiu, Wilhelm Brosser, a participat la protestul #șîeu organizat de omul de afaceri Ștefan Mandachi. Chiar dacă manifestația a avut loc vineri, 15 martie, de la ora 15, în toată țara, poliția sibiană și-a dat în petic și a decis să amendeze mai mulți manifestanți, printre care și sportivul român.

Wilhelm Brosser a fost oprit din protest și invitat la sediul Poliției Rutiere pentru că, în timpul manifestării, a staționat la mai puțin de 25 de metri de o trecere de pietoni. El spune că nu înțelege gestul oamenilor legii, în contextul în care nu era singurul care protesta în acea intersecție:

„Am protestat pașnic, nu am înjurat, nu am instigat, toată lumea din jur protesta împreună cu noi, nu a fost niciun fel de problemă. Până a venit un echipaj de poliție, care nici măcar nu s-a legitimat, și ne-au spus că trebuie să mergem cu ei la secție”, a spus Brosser, pentru turnulsfatului.ro.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu se apără și au explicat de ce Brosser a fost amendat: „Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 29 de ani, domiciliați în București, Avrig și Bungard au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare a 435 de lei și 2 puncte de penalizare fiecare după ce, la orele 15,20 și 15,25, au oprit voluntar autovehiculele pe partea carosabilă în intersecția sens giratoriu Mihai Viteazu cu Nicolae Iorga”, susțin reprezentanții IPJ Sibiu, pentru sursa citată.

Nu doar baschetbalistul Sibiului a fost astăzi în stradă. Într-un comunicat pe facebook, și cei de la SCM Timișoara au anunțat că sunt solidari cu protestul pentru infrastructură.

*foto: instagram Wilhelm Brosser

6 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Mda
    Sunt deja tot mai clare derapajele din poliție, că cele din jandarmerie sunt deja arhicunoscute. E clar că va trebui făcută o mare curățenie prin instituțiile astea sinistre, dar probabil doar după alegeri...

    cu 5 ani în urmă (15.03.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      esti amuzant
      in institutiile astea nu se va face curatenie nici in 50 de ani, despre ce vorbim? crezi ca daca vine usrplus sau pnl sau habar n-am cine din ziua urmatoare vom fi suedia in loc de romania? oamenii tot aia sunt iar sistemul se schimba in zeci de ani cu reguli + educatie. In 4 ani e vax albina, nu poti face mai nimic dpdv al culturii populatiei, atitudinii fata de coruptie, etc., aspectele cele mai negative la nivel social, care tin tara asta acolo unde este...

      cu 5 ani în urmă (15.03.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Oi fi eu amuzant
      Dar doar cu 2 3 ani în urmă lucrurile astea erau mult mai rare. Sunt de acord că schimbarea nu va veni peste noapte, dar ceea ce se întâmplă acum nu mai poate continua mult timp. Pe de altă parte, condescendența ta îmi lasă un gust amar...

      cu 5 ani în urmă (15.03.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      nu i vorba
      de condescendenta ci de faptul ca eu chiar consider ca nici inainte nu era mult diferita societatea, respectiv: tot erau politisti nenorociti, medici corupti, incompetenti in functii de conducere, functionari "obositi", sisteme si servicii publive de rahat. Astea sunt de cand ma stiu eu si nu vor pleca odata cu psd ul. Vor pleca odata cu cresterea nivelului de educatie si de civilizatie. Iar atata timp cat din fostii mei colegi de facultate, sa zic jumate is prin Europa, deci vreo 200 din 400, atunci speranta mea e spre 0 ca se va schimba ceva notabil in bine in urmatorii 15-20 de ani. Cu toate șîeu, oameninoi, rezist, etc. Poate s eu mai pesimist. Amuzanta mi s a parut ideea ca dupa alegeri se va face sau ar fi posibila o curatenie in politie. Mi s a parut naiva afirmatia venind din partea ta, te percepeam tot asa mai realisto-pesimist. In orice caz, n- am vrut sa jignesc/atac in vreun fel.
      Sa ai o seara faina!

      cu 5 ani în urmă (15.03.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Mda
      Anyway, deși TB e o platforma extrem de permisiva, discuția asta nu își are locul aici. Seară bună.

      cu 5 ani în urmă (15.03.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      cum sa nu
      daca ei au dat o stire privind un sportiv intr o situatie sociala?

      cu 5 ani în urmă (16.03.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!