Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Will Franklin: "Am recuperat foarte bine în atac și asta ne-a ajutat să rămânem în joc"

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
26.10.2013

Will Franklin, fundașul lui CSM Oradea, a vorbit pentru cititorii TotalBaschet după confruntarea câștigată de echipa sa în fața lui Gaz Metan Mediaș.

Americanul a reușit o prestație solidă, încununată cu marcarea coșului decisiv, care a adus victoria bihorenilor. Acesta a marcat 12 puncte, a recuperat 5 mingi și a pasat decisiv de 3 ori, pentru 15 unități la eficiență.

A fost un meci foarte bun, Gaz Metan are o echipă puternică cu o bancă tehnică pe măsură. Cred că am recuperat foarte bine în atac și asta ne-a ajutat să rămânem în joc și să aruncăm din nou după ratări. Sunt mulțumit de această victorie dar, cu siguranță puteam să jucăm mai bine, de aceea o să continuăm să muncim în fiecare zi, a declarat Franklin.

CSM Oradea s-a impus pe teren propriu, 76-75, împotriva lui Gaz Metan, într-un meci din cadrul etapei a 5-a din Liga Națională.

foto: Andor Marton

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Florin4D :

    Bravo Will !
    Clutch-Will again. Pentru un moment, la ultima sa reusita, cand mingea s-a plimbat putin pe inel, inainte sa intre, am avut un flashback cu aruncarea sa din finalul ultimei partide in semifinale cu Asesoftul, cand mingea a stat pe inel 1 secunda, apoi a iesit din cos, pierzand meciul. Nedrept.

    Inevitabil m-a bantuit din nou intrebarea "si ce-ar fi fost daca ..."

    Un start de sezon nu foarte reusit pentru Will, insa speram ca aceasta ultima reusita sa fie descatusarea de care avea nevoie.

    cu 10 ani în urmă (26.10.2013)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      bine punctat
      faza aia si inca niste momente in care....ahhhhh...mai bine sa mergem sa ne odihnim, ca altfel ne doare "hertz-u" :D

      cu 10 ani în urmă (27.10.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!