Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Will Franklin: “Sper să practicăm cel mai bun baschet”

Marius Petri

Marius Petri
12.05.2014

Seria semifinală dintre CSM Oradea și BC Mureș debutează mâine, 13 mai, în Arena Antonio Alexe. Orădenii pornesc cu un mic avantaj datorită terenului propriu, însă duelul pare unul foarte echilibrat, în care ar putea conta orice aruncare liberă și orice recuperare reușită. Înaintea primei partide dintre cele două echipe, Will Franklin, una dintre piesele de bază din angrenajul lui Cristian Achim, a  declarat pentru cititorii TotalBaschet:

“Toate partidele cu Mureș vor fi foarte bune, se vor înfrunta două echipe foarte puternice. De asemenea, vor fi jocuri cu multe dueluri fizice. Bineînțeles, ne dorim să câștigăm ambele meciuri de acasă și vom încerca să ne respectam planul de joc și strategia pentru a face asta. Nu cred că faptul că au pierdut un meci în seria precedentă are ceva de a face cu slăbiciuni sau cu lipsă de concentrare, orice echipă a putut fi învinsă în acest sezon, de aceea a fost și campionatul atât de imprevizibil. Faptul că începem acasă este un avantaj, orice formație se simte mai confortabil pe teren propriu, așa că sper ca eu și echipa să practicăm cel mai bun baschet de care suntem în stare.”

Prima partidă a seriei dintre CSM Oradea și BC Mureș va începe la ora 18:45 și va fi transmisă în direct de postul DigiSport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!