Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Will Franklin: "Vom lua în serios acest meci"

Claudia Trușcă, Marius Petri

Claudia Trușcă, Marius Petri
21.03.2014

William Franklin, fundașul echipei orădene a prefațat pentru totalbaschet.ro partida cu CS Farul Constanța. Iată ce a declarat:

"Farul este o echipă ca oricare alta, adică o vom respecta și vom lua în serios acest meci. Atât eu, cât și echipa mea vom trata această partidă cu maximă seriozitate. Lupta pentru primul loc va fi surprinzătoare, orice se poate întâmpla. 

Vrem să câștigăm ultimele meciuri din sezonul regulat, vrem să ne asigurăm că soarta noastră depinde de noi și nu de alte echipe."

Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!