Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Will Franklin: “Vrem să terminăm sezonul în forţă”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
05.04.2014

Will Franklin, căpitanul orădenilor a prefaţat pentru totalbaschet.ro partida din această seară cu Energia Rovinari şi a declarat că este foarte mulţumit de parcursul echipei sale în acest sezon.

“Pot să spun că acest sezon, până acum, a fost un mare succes. Faptul că ne-am clasat în primele 5 echipe este o mare realizare. Pentru noi ca echipă o victorie este o victorie indiferent cât de urât a fost, cel mai important este să câştigăm. Meciul cu Energia Rovinari este foarte important pentru a termina sezonul în forţă, chiar dacă avem locul 2 garantat, dar şi pentru a ne menţine încrederea în forţele proprii.

Faptul că sunt cel mai votat jucător la All Star Game este extraordinar, este frumos sentimentul să ştii că oamenilor le place jocul meu şi mă văd ca pe un All Star.”

Foto: Zsigmond Báthori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!