Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Will Franklin nu va evolua împotriva lui Asesoft

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.03.2014

Conducătorul de joc al lui CSM Oradea, William Franklin nu va fi prezent pe parchet în partida pe care formația sa o joacă pe terenul campioanei CSU Asesoft Ploiești. Americanul a încercat să se încălzească, însă a renunţat acuzând probleme medicale la picior.

Locul acestuia în primul 5 va fi luat cel mai probabil de către Dani Popescu. Cu acestă indisponibilitatea, CSM Oradea pierde un jucător important iar rotația va fi afectată. Cristi Achim va folosi cel mai probabil doar 8 jucători în această partidă.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea unguru :

    sabotat...
    iar au sabotat ploiestenii live-ul frb. :)

    cu 10 ani în urmă (02.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!