Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

William Franklin: „Cu siguranță va fi o partidă dificilă”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
30.04.2014

Fundașul celor de la CSM Oradea, William Franklin, a prefațat pentru TotalBaschet cea de-a 3 partidă a seriei cu SCM U Craiova. Meciul se va juca joi, 1 mai, începând cu ora 19:00

”Mă aștept ca echipa din Craiova să pornească în acest meci cu ambiții și dorințe mari. Cu siguranță va fi o partidă dificilă. Din postura de căpitan al echipei nu pot fi concentrat pe ceea ce se întâmplă în curtea adversarilor. Ce este important este ca eu și echipa mea să știm ce avem de făcut și să jucăm ceea ce știm noi mai bine”, a declarat americanul.

CSM Oradea conduce Craiova cu 2-0 la general după ce a trecut în cele două meciuri de pe teren propriu cu 96-58, respectiv 78-66. 

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!