Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

William Franklin: “Suntem foarte încrezători că vom reveni”

Marius Petri

Marius Petri
01.02.2014

CSM Oradea și BC Timba se vor întâlni astăzi de la ora 18:00 pe parchetul sălii “Constantin Jude”, într-o partidă care contează pentru etapa cu numărul XVI din acest sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Bihorenii sunt fără îndoială favoriți și pare că doar o minune îi poate împiedica din drumul spre victorie în duelul cu “urșii” bănățeni. Elevii lui Cristian Achim vin după două înfrângeri consecutive, suferite în dauna celor de la “U” Cluj și CSU Sibiu, însă sunt încrezători înaintea confruntării de pe malul Begăi. William Franklin, fundașul american al oaspeților din această seară, s-a declarat motivat înaintea partidei, afirmând pentru TotalBaschet:

“Timba este o echipă respectabilă, dar noi vom juca cât putem de bine, sperăm să obținem o victorie. Nu contează că am pierdut ultimele două partide, suntem motivați în fiecare meci și luptăm pentru a câștiga de fiecare dată. Ca echipă suntem foarte încrezători că vom reveni pe primele locuri. Bătălia pentru play-off va fi interesantă, fiecare echipă poate pierde oricând.”

Înaintea acestui meci, CSM Oradea se situează pe poziția a șasea, cu 24 de puncte (10 victorii/4 înfrângeri), în vreme ce BC Timba se află pe locul cu numărul 12, acumulând 17 puncte (2 succese/13 eșecuri). 

*foto: Andor Marton

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    Simplu
    o infrangere azi in fata Timbei, ar insemna ca Oradea nu merita sa fie intre primele 8 punct

    cu 10 ani în urmă (01.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!