Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

William Franklin a izbutit cea mai bună evoluție stagională din play-off

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.05.2014

Căpitanul formației CSM Oradea, americanul William Franklin, a avut o prestație foarte bună în meciul câștigat de echipa sa, scor 90-74, în fața celor de la BC Mureș, meci din cadrul semifinalelor din Liga Națională. 

Conducătorul de joc a fost folosit încă din primul minut de tehnicianul Cristian Achim, iar până la finalul confruntării a adunat exact 29:12 minute petrecute pe parchet. În tot acest timp, Will a fost omniprezent în gruparea roș-albastră, atât pe faza de atac cât și în defensivă, atât la finalizare cât și la creație. Baschetbalistul a terminat meciul cu 16 puncte marcate, 9 pase decisive, 6 recuperări, dar și 2 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 23 de unități. Din punct de vedere al procentajelor, Franklin a terminat cu 80% (4/5) din interiorul semicercului, 25% (1/4) de la 3 puncte, respectiv 71% (5/7) de la linia de fault. 

Fundașul bihorenilor a jucat în toate cele 5 meciuri din această ediție a play-off-ului, acumulând în medie pe partidă 10.2 puncte, 6.4 pase decisive, 3.8 recuperări. 1.0 intercepții, 1.8 mingi pierdute și 15.2 în dreptul eficienței, totul în 26:59 minute jucate. 

*Foto: Andor Marton

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    that's Mr. Franklin to you :)
    ... where there's a Will... there's a way! ;)

    cu 9 ani în urmă (15.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!