Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

William Franklin, confirmat de CSM U Oradea

Dan Oancia

Dan Oancia
06.07.2015

Dacă în urmă cu o săptămână Total Baschet anunța, conform unor surse de încredere, reîntoarcerea lui Will Franklin la CSM U Oradea, astăzi clubul bihorean a confirmat transferul. După doar un an de la despărțirea de echipa de pe Crișul Repede, texanul a semnat din nou un contract valabil pe sezonul 2015-2016.

Astfel, problema conducătorului de joc al Oradiei pare a fi rezolvată. Americanul de 1.84, care a petrecut până acum nu mai puțin de 3 sezoane în tricoul bihorenilor, a evoluat în ultimul an la Twarde Pierniki Torun. Will este născut pe data de 5 aprilie 1985, iar în perioada petrecută în Liga Națională a bifat 76 de meciuri, precum și alte 12 în Cupa României.

A avut prezențe și în EuroChallenge, precum și două în All Star Game-ul din baschetul carpatin. Conform statisticilor Total Baschet, fostul căpitan al orădenilor a totalizat 926 de puncte, 388 de pase decisive și 324 de recuperări, într-un total de 2616 minute de joc.

Americanul este absolvent al Universității Bradley (2007), și a mai jucat la nivel profesionist pentru Enad, în Cipru; Borac Nektar, în Bosnia; NY Phantoms Braunschweig, în Germania; respectiv Etoile Sahel, în Tunisia.

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    Welocome back (home) Will ...
    Salutare... De aceasta data zvonurile s-au trnasformat in realitate si asta e imbucurator. Will nu este un pariu, e o certitudine. Sunt sigur ca ne va ajuta foarte mult sezonul viitor. Nu stiu cum stam cu bugetul insa daca reusim sa aducem doi jucatori buni pe pozitiile 2 si 4 vom fi din nou acea echipa de temut din sezoanele precedente. Ma bucur mult pentru Will... Hai CSM!

    cu 8 ani în urmă (07.07.2015)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      de acord
      Perfect de acord cu tine. Din punctul meu de vedere e conducatorul de joc pe care mi l-as fi dorit la echipa. E singurul dintre toti conducatorii de joc care au evoluat in campionatul nostru care nu e interesat de statistica personala.
      Referitor la transferuri, ne-ar trebui un 4 puternic si un luntetist. Chiar daca s-a spart grupul ex-yugoslavilor e posibil sa ramana Markovic, care probabil nu va plusa la salar si clubul o sa se focalizeze pe aducerea unui 4.
      O sa fim in 5 straini dar compensam prin 3 romani buni.
      Va fi un campionat lung (datorita schimbarii sistemului) si poate vor avea sansa lor Ionescu si Bobe.

      cu 8 ani în urmă (07.07.2015)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    Sperante...
    Buna soso69... Nu stiu nimic nici de Markovic, nici de Dillon si nici de alte prospecte, decat ce a declarat Sere la Digi24 Oradea. Markovic nu a avut un sezon stralucit anul trecut si ar trebui sa se reinventeze serios ca sa nu mai fie atat de previzibil si simplu de aparat (e usor de facut switch la el sa ii opresti aruncarea), insa impartind minutele cu Mandache si Popescu ar putea fi intr-adevar o solutie, chiar ieftina dupa cum ai zis si tu.

    Legat de jucatorul pe pozitia 4, am mai zis ca mi-as dori pe cineva de profilul lui Nemanja Milosevic sau Amis, care pot juca si pivot la nevoie. Dar, nu noi facem echipa. Sunt ferm convins ca Achim si Sere sunt preocupati de acest aspect si stiu ei ce stiu... bine-neteles in limitele bugetului existent care stim cu totii ca nu e stralucit.

    cu 8 ani în urmă (07.07.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!