Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Willie Kemp: „Am jucat bine, pot să o fac și mai bine”

Eduard Popa

Eduard Popa
03.05.2019

Willie Kemp: „Am jucat bine, pot să o fac și mai bine”

willie kemp dinamo sibiu

Dinamo Știința București a reușit o semisurpriză în meciul trei al primului tur de playoff din Liga Națională de Baschet Masculin. Alb-roșii au trecut de CSU Sibiu, scor 64-56.

Fără îndoială că eroul partidei pentru dinamoviști a fost Willie Kemp. Americanul a înscris 31 de puncte din cele 64 marcate de echipa sa, alături de care a adunat 4 recuperări și 3 pase decisive. Kemp a vorbit pentru site-ul nostru despre performanța reușită:

„Mă simt foarte bine, dar e doar o victorie. Mai trebuie să câștigăm încă două partide. Următorul meci de sâmbătă este cel mai important. Trebuie să jucăm la fel ca în această seară și să obținem victoria și sâmbătă. M-am simțit bine că am avut și fanii alături de noi. Sper să revină și meciul viitor. Cred că am jucat bine, dar pot o fac și mai bine. Am avut câteva turnover-uri pe final. Cred că pot să joc și mai bine în următoarea partidă. Defensiva noastră a arătat foarte bine. Dacă vom juca cu aceeași intensitate în apărare, sunt sigur că vom avea șanse la victorie în meciul patru.”

Meciul 4 din seria Dinamo Știința – CSU Sibiu se joacă sâmbătă, la ora 18:00.

*foto: facebook Willie Kemp

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!