Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Willie Kemp: "Mă aștept la un meci frumos"

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
08.10.2013

Americanul lui Gaz Metan Mediaș, Willie Kemp, a vorbit pentru cititorii TotalBaschet înainte de confruntarea împotriva lui BC Mureș Tg.Mureș.

Acesta a declarat că se așteaptă la un joc atractiv, la fel ca cel de la Cupa Mureș, câștigat de medieșeni.

Cred că Mureșul are o echipă bună și o mulțime de fani adevărați. Au conducătorii de joc buni, va trebui să ne apărăm bine la ei și să îi blocăm. Mă aștept să fie un meci frumos, la fel ca cel pe care l-am jucat acolo în pre-sezon. Ca să învingem, trebuie să jucăm ca o echipă și să ne apărăm bine împreună.

BC Mureş primeşte vizita lui Gaz Metan Mediaş miercuri, de la 20:30, într-un meci din cadrul etapei a 2-a din LNBM. Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport

foto: Călin Bisziok

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!