Stiri

Willie Kemp ajunge în Polonia

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.08.2014

Willie Kemp va juca în sezonul viitor în Polonia la Trefl Sopot. Americanul a început sezonul trecut în România alături de Gaz Metan Mediaș, încheindu-l în Letonia alături de Ventspils, echipă cu care a câștigat și titlul național în țara baltică.

În sezonul trecut, Willie Kemp a bifat 16 partide pentru Gaz Metan Mediaș în Liga Națională de Baschet Masculin. Conducătorul de joc a avut medii statistice de 14.6 puncte, 2.4 recuperări și 3.9 pase decisive pentru o eficiență de 15.4 unități. Americanul a jucat 11 meciuri și în EuroChallenge pentru formația de pe Târnava Mare, acumulând medii de 12.7 puncte, 2.3 recuperări și 5.0 pase decisive pe meci.

Willie Kemp a absolvit în 2010 la Memphis University. De atunci americanul a mai jucat la Dakota Wizards (NBA D-League), ES Sahel (Tunisia), Levice (Slovacia), Gaz Metan Mediaș și Ventspils (Letonia).

Jucătorul în vârstă de 27 de ani este al 6-lea jucător trecut prin România în sezonul 2013-2014 care ajunge în Polonia. Aleksandar Mladenovic a ajuns la Slask Wroclaw iar Kyle Shiloh și Will Franklin au semnat cu Energa Czarni în timp ce Sean Denison și Zarko Comagic s-au înțeles cu nou promovata Polski Curier Torun.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!