Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Yurii Fraseniuk: "Orice victorie este importantă în acest campionat"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
25.10.2014

Fraseniuk

Yurii Fraseniuk, jucătorul ce deţine paşaport românesc şi evoluează pentru BCM U Piteşti, a vorbit despre meciul din etapa a patra a LNBM, cel cu Gaz Metan Mediaş.

Trebuie să trecem peste înfrângerea cu Energia. În acel joc nu amfost agresivi în apărare, iar asta a făcut diferenţa. Meciul de duminică va fi unul foarte greu. Avem nevoie de victorie pentru a ne revanşa faţă de fani. Orice victorie este importantă în acest campionat, pentru calificarea în play-off. Această ligă nu are echipe slabe. Trebuie uitate meciurile câştigate în Cupă cu Mediaşul. Acum este foarte important duelul din campionat.

În 3 meciuri de campionat, Fraseniuk a înregistrat medii de 11.3 puncte, 6.7 recuperări, o pasă decisivă şi o posesie pierdută, pentru 14.3 la eficienţă. El are procentaje de 66.7% la două puncte, 42.9% la trei puncte, respectiv 50% la linia de pedeapsă. 

Partida dintre BCM U şi Gaz Metan se va desfăşura duminică, cu începere de la ora 18:00.

foto: Daniel Chiriac

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!