Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Yurii Fraseniuk: “Sper să continuăm seria bună de rezultate”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
28.11.2014

Fraseniuk

BCM U Piteşti se află în faţa celui de-al şaptealea succes al acestei ediţii de campionat. În cadrul etapei a noua, Şapera&Co vor primi vizita ultimei clasate a Ligii Naţionale de Baschet masculin, Universitatea Cluj-Napoca.

Iată ce a declarat Yurii Fraseniuk, baschetbalistul lui BCM U, înaintea duelului de sâmbătă:

Meciul cu U Cluj vine după o pauză de 14 zile. Trebuie să revenim la ritmul nostru de joc. Adversara de sâmbătă știu că este o echipă nou-promovată în Liga Națională, o echipă ce vrea să joace un baschet frumos și să câștige. Ne respectăm adversarul, sper să ne facem jocul și să continuăm seria bună de rezultate. Orice victorie este importantă în acest campionat. Sunt foarte bucuros să văd sala plină la fiecare meci, sper ca fanii să ne susțină în continuare. De asemenea, am remarcat de fiecare dată numărul mare de copii. Sunt mândru pentru acest lucru.

În 7 meciuri de campionat, jucătorul cu cetăţenie ucraineană a înregistrat medii de 10.4 puncte, 5 recuperări, 0.7 pase decisive, 0.6 intercepţii şi 1.4 posesii pierdute, pentru 11.7 la eficienţă. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!