Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Yurii Fraseniuk: “Vom face tot posibilul să încheiem anul 2014 cu un succes”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
23.12.2014

Fraseniuk

BCM U Piteşti va încheia turul Ligii Naţionale cu partida de la Bucureşti contra Stelei CSM EximBank. Întâlnirea se anunţă a fi una dificilă pentru băieţii lui Hristu Şapera, prin prisma locului ocupat de Steua în acest moment. Bucureştenii se află  pe prima poziţie din clasament, având un bilanţ de 10 victorii şi o înfrângere.

Yurii Fraseniuk, unul dintre cei mai constanţi baschetbalişti ai Piteştiului din acest tur, a vorbit pentru scmpitesti.ro despre meciul de marţi seară.

Ne aşteaptă un meci în care vom întâlni o echipă foarte bine organizată, atât în atac, cât şi în apărare. Vom lupta pentru fiecare posesie şi vom face tot posibilul să încheiem anul 2014 cu un succes, iar astfel să intrăm în noul an calendaristic cu o dispoziţie bună.

Acest tur de campionat a fost unul bun pentru noi. Am avut meciuri în care am revenit de la diferenţe mari şi am câştigat.

În 11 meciuri de campionat, Fraseniuk a înregistrat medii de 9.9 puncte, 4.5 recuperări, 0.9 pase decisive, 0.5 intercepţii şi 1.1 posesii pierdute, pentru 11.2 la eficienţă.

Meciul dintre Steaua CSM EximBank şi BCM U Piteşti se va desfăşura marţi, cu începere de la ora 20:30, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!