Stiri

Yves Defraigne nu mai este antrenorul lui Alex Olah la Belfius Mons-Hainaut

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.02.2017

Yves Defraigne nu mai este antrenorul lui Belfius Mons-Hainaut, echipă la care evoluează și internaționalul român Alexandru Olah. Antrenorul a demisonat din funcție după ce în ultima etapă de campionat Belfius Mons a pierdut pe Kangoeroes cu scorul de 81-69.

Antrenorul în vârstă de 52 de ani pleacă de la Belfius Mons după un parcurs cu 8 victorii și 13 înfrângeri în actualul sezon din Belgia. Echipa lui Alex Olah se situează pe poziția a 8-a a clasamentului.

În ultima partidă, jucată pe terenul lui Kangoeroes, Alex Olah a început partida pe banca de rezerve și a fost utilizat timp de 22 de minute. Pivotul român a terminat jocul cu 8 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive pentru un indice al eficienței de 9 unități.

Frank De Meulemeester, antrenorul asisten al lui Yves Defraigne, va asigura interimatul pe banca lui Belfius Mons până la finalul sezonului și până la numirea unui nou antrenor pentru sezonul competițional 2017/2018.

Belfius Mons va juca pe 5 martie pe terenul lui Brussels, echipă ce ocupă locul 5 în Belgia cu 11 victorii și 10 înfrângeri.

foto: benoitbouchez.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!