Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ZVON. Adrian Tudor poate reveni la CSU Asesoft Ploiești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.02.2015

CSU Asesoft Ploiești îl poate repatria pe Adrian Tudor după ce acesta și-a încheiat colaborarea cu Steaua CSM București. Internaționalul român a jucat ultima dată la formația prahoveană în sezonul 2012/2013 după care a trecut la clubul militar.

În acest sezon, Adrian Tudor a jucat 18 partide pentru Steaua CSM în acest sezon. El a avut medii statistice de 3.4 puncte, 2.3 pase decisive și 0.9 recuperări cu o eficiență medie de 3.9 unități în 18.2 minute jucate pe meci.

Adrian Tudor a jucat pentru prima dată la CSU Asesoft Ploiești în sezonul 2003/2004 după ce a fost adus de la CSU Brașov la doar 17 ani. Conducătorul de joc a stat până 2008 la Ploiești după care a mai jucat pentru prahoveni până în sezonul 2008 după care a trecut pe la CS Otopeni și BC Mureș. În perioada cât a fost legitimat la CSU Asesoft Ploiești, Adrian Tudor a câștigat 7 titluri ale României, 6 Cupe ale României și FIBA Europe Cup.

În acest moment, CSU Asesoft Ploiești are doi jucători clasici de poziția 1, Stefan Pot și Vlad Dogaru. Jucătorul care prinde cele pe poziția 1 este însă Marius Runkauskas care a este conducătorul de joc de bază după plecarea lui Dee Brown.

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    Ultima propozitie ...
    ... are un inteles de parca ar fi fost tradus cu 'google translate'

    cu 9 ani în urmă (26.02.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Sasha M :

    3
    Sunt 2, dar de fapt joaca al treile.

    cu 9 ani în urmă (26.02.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Sasha M :

    re
    treilea

    cu 9 ani în urmă (26.02.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cione77 :

    cei 2 ...
    faptul ca nu exista un conducator de joc de meserie , pe care sa te poti baza i se datoreaza lui dado ( marele antrenor ) care acum apeleaza la faimosul aditza ( venit / plecat / venit / plecat ) si celor care-l papusheaza .
    utilizarea lui runkauskas pe acest post se vede ( dupa plecarea lui d. brown ) prin randamentul saczut al lui marius si prin numarul mic de puncte realizate in ultimile meciuri.
    venirea lui aditza ( care alterneaza cu jocuri bune si dezastruoase ) nu va da incredere coechipierilor ptr. ca este clar ca el este la acest moment o plomba.

    cu 9 ani în urmă (27.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!