Stiri

ZZ Leiden a pierdut la scor prima partidă din finala campionatului Olandei

Eduard Popa

Eduard Popa
24.05.2018

 

  • alex olah finala olanda

 

ZZ Leiden, echipa internaționalului român Alexandru Olah, a pierdut meciul 1 al finale campionatului Olandei. Formația lui Olah a pierdut fără drept de apel în fața lui Donar Groningen, scor 105-66.

Cele două echipe au fost umăr la umăr doar în primul sfert, încheiat cu scorul de 24-21 pentru Leiden. De aici, totul a început să fie într-o pantă descendentă pentru echipa lui Olah, începând cu sfertul doi, pierdut cu 35-14.

Internaționalul român a jucat 17 minute în acest meci, timp în care a adunat 3 puncte și 4 recuperări.

Astfel, Donar Groningen obține prima victorie în seria de 7 meciuri. Meciul doi al seriei se joacă astăzi, 24 mai.

După calificarea în această finală, Alex Olah a oferit un interviu pentru totalbaschet în care a prefațat seria cu Donar, a vorbit despre sezonul de la Leiden și baschetul olandez.Materialul îl puteți citi aici.

*foto: basketballleague.nl

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!