Stiri Vulturi

Zare Markovski, aproape de revenirea în baschetul italian

Dan Oancia

Dan Oancia
04.04.2018

 zare markovski dinamo sassari nationala romaniei

Site-ul de specialitate sportando.com îl anunţă pe Zare Markovski drept viitorul om care o va pregăti pe Dinamo Sassari. Macedoneanul care se află şi la cârma naţionalei României este liber de contract la nivel de club, fiind demis de la Trabzonspor în actualul sezon competiţional.

Markovski are o experienţă vastă pe banca altor echipe din „Cizmă”, trecând pe parcursul celor 17 sezoane la Avellino, Virtus Bologna, EA7 Milano, Pesaro, Reggio Emilia, Venezia, Juvecaserta sau Scafati, potrivit 24secunde.ro. Dinamo Sassari încă nu l-a confirmat momentan pe Zare Markovski în funcţia anunţată.

Dinamo Sassari a revenit în primul eșalon al Italiei în anul 2010. Are un titlu de campioană a Italiei cucerit în 2015, două cupe ale Italiei, câștigate în 2014 și 2015 și o Supercupă, tot în 2015.

Echipa italiană se află în acest moment pe locul 9 în prima ligă din Italia, cu 12 victorii şi tot atâtea înfrângeri, fiind la egalitate de puncte cu echipele de pe locul 8 şi 10. Sassari urmează să dispute alte şase etape din sezonul regulat, având pe teren propriu cu Brescia, Venezia şi Pesaro, respectiv în deplasare la Pistoia, Avellino şi Trento.

Zare Markovski este antrenorul principal al naționalei României. El a preluat această funcție după EuroBasket 2017. „Vulturii” au două victorii și două înfrângeri în grupa din care mai fac parte Italia, Olanda și Croația și se află pe locul 2 înaintea ultimei ferestre din prima fază a campaniei de calificare pentru FIBA Basketball World Cup 2019.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!