Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zarko Comagic: "Încep să înțeleg sistemul de joc și pe colegii de echipă"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
04.03.2013

Zarko Comagic, autorul coșului victoriei pentru CSM Oradea în partida de la Giurgiu, a vorbit despre acea partidă și a prefațat-o pe următoarea, cu Farul Constanța.

Ce părere ai despre meciul de la Giurgiu?

Cred că am câștigat un meci foarte important la Giurgiu. A fost un meci dificil, disputat în deplasare, dar echipa noastră a arătat determinare și capacitate de a reveni pentru a obține victoria.

Similar jocului cu Timba, echipa ta a avut niște probleme. De ce crezi că se întâmplă acest lucru?

Este ceva tipic, normal, ca atunci când echipa de pe teren propriu este condusă la pauză să aibă o revenire în sfertul al 3-lea. Am reușit să ne revenim după perioada dificilă din sfertul al 3-lea și am câștigat. Giurgiu a folosit o formulă de joc scundă și a trebuit să ne adaptăm la stilul de joc al acestei echipe.

Ai jucat mai multe minute de această dată și ai înscris coșul victoriei. Cum evaluezi contribuția ta în meciul de la Giurgiu?

Am încercat să fac tot ce depinde de mine pentru a ajuta echipa să câștige. Încep să înțeleg sistemul de joc precum și pe fiecare dintre colegii mei de echipă.

Urmează Farul Constanță, Ce așteptări ai de la acest meci și cum puteți preveni o eventuală nouă cădere în jocul echipei?

Cred că dacă jucăm tare pe toată durata jocului cu Farul Constanța, fără căderi în joc pe parcursul reprizei a doua, ne vom afla într-o situație avantajoasă de a câștiga încă un meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!