Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zarko Comagic: "Clujenii nu au găsit soluţii împotriva defensivei noastre"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.04.2013

Foto: Andor Marton

CSM Oradea a obţinut o nouă victorie în seria pe care o dispută în compania celor de la "U" Mobitelco, învingând în confruntarea de sâmbătă seară, scor 72-64. Bihorenii au condus aproape pe toată durata jocului pentru ca în final să-şi adjudece a 2-a victorie în cele 3 partide desfăşurate.

Total Baschet a luat legătura cu Zarko Comagic, unul dintre cei mai buni jucători de pe parchetul Sălii Sporturilor Horia Demian. Extrema de origine sârbă ce a terminat confruntarea cu 12 puncte şi 4 recuperări a declarat că diferenţa a fost făcută de defensivă.

Ne-am apărat excelent, ne-a mers foarte bine faza defensivă în această seară. Cred că aici s-a făcut diferenţa, nu am permis adversarului să înscrie prea mult, nu i-am lăsat să arunce de prea multe ori deschis. Am pregătit foarte bine aceste confruntări şi sunt de părere că în această seară echipa cea mai bună a învins. Apărarea zonă practicată de noi a dat un randament foarte bun. Din câte s-a văzut clujenii nu au găsit soluţii împotriva zonei noastre şi nici nu au marcat de la mare distanţa. Este o victorie mare pentru noi, mai ales că am izbutit-o în deplasare, însă mâine va fi cu totul o altă zi. Şansele sunt egale, orice formaţie se poate impune mâine.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mira :

    foarte bine
    imi place cum s-a incadrat acest jucator in echipa si e in ton cu restul, muncitor si fara aere de vedeta; Zarco, ciomageste-i si diseara!

    cu 10 ani în urmă (21.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!