Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zarko Comagic: "Nu am putut fi opriţi, am controlat întreg jocul"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.05.2013

Foto: Andor Marton

CSM Oradea a obţinut o victorie la 20 de puncte înregistrată împotriva campioanei en-titre, în meciul întâi din semifinalele Ligii Naţionale de Baschet masculin. Bihorenii au prestat un joc excelent, aflându-se la conducere de la început şi până la sfârşit, nelăsând nicio şansă adversarilor.

Zarko Comagic a fost principalul marcator al bihorenilor cu 18 puncte 4 recuperări şi 19 unităţi la eficienţă.

O victorie foarte importantă pentru Oradea. V-aţi aşteptat să fie de o manieră aşa de mare ?

Nu am crezut că ne vom impune la 20 de puncte, nici nu ne doream să ne impunem la 20 de puncte ci doar să ne trecem în cont prima victorie. Nu contează, un punct 20 de puncte, tot victorie se numeşte. Ne-am făcut jocul, nu am putut fi opriţi în această seară şi am controlat întreg meciul. Am fost mult mai agresivi, determinaţi şi dorim să ne protejăm în continuare avantajul terenului propriu.

A fost cel mai bun joc al tău la Oradea. Dovedeşte acest aspect că te aflii pe o pantă ascendentă ?

Se poate spune şi aşa, însă eu văd puţin altfel situaţia. Sunt de 3 luni alături de echipă şi încep să mă acomodez mai bine cu băieţii, cu sistemul. E din ce în ce mai uşor să joc alături de ei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!