Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zarko Comagic: “Trebuie să ne autodepășim pentru a câștiga”

Marius Petri

Marius Petri
30.11.2013

CSM Oradea va înfrunta în această seară Steaua CSM Eximbank începând cu ora 19:00 în sala “Antonio Alexe”, într-un meci contând pentru etapa a X-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Această partidă va fi prima pentru orădeni după toxiinfecția alimentară suferită de 8 jucători și de antrenorul Cristian Achim. Unul dintre jucătorii afectați, Zarko Comagic, a declarat în cadrul unei conferințe de presă:

“Mă simt bine, dar cred că toți resimțim problema medicală și lipsa de antrenament. Săptămâna trecută a fost foarte dificilă pentru fiecare dintre noi, însă toată echipa răspunde în manieră pozitivă în urma celor întâmplate.”

În ceea ce privește meciul contra echipei lui Mladen Jojic, baschetbalistul sârb a afirmat:

“Steaua CSM este o echipă echilibrată pe posturi. Formează un grup experimentat, capabil să joace un baschet de calitate. Noi știm ce trebuie să facem pentru a-i învinge, trebuie să ne impunem jocul. Din punct de vedere individual, l-aș remarca pe Virgil Stănescu, însă trebuie să ne apărăm bine la toate posturile, indiferent de numele adversarilor. Principala lor armă este jocul colectiv și noi vom încerca să îl contraatacăm.

Ținând cont de dificultățile peste care am trecut trebuie să încercăm să ne autodepășim pentru a obține victoria. Cred că principalul nostru avantaj în acest meci va fi suportul publicului, așa că ar trebui să profităm de acest lucru.”

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    HAI CSM ORADEA!
    Hai baieti,fiti curajosi,se poate va suntem alaturi!SA FACETI UN JOC BUN,JOCUL VOSTRU SI TOTUL VA FI BINE.AM incredere in voi si va sustin indiferent ce va fi azi!

    cu 10 ani în urmă (30.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!