Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zarko Comagic, cel mai bun jucător al CSM-ului în eșecul de la Craiova

Adrian Micinic

Adrian Micinic
03.04.2013

 

Zarko Comagic a realizat primul double-double stagional. Sportivul ex-iugoslav a fost cel mai bun jucător al lui CSM Oradea în meciul pierdut la Craiova, scor 78-86, în ultima etapă din sezonul regulat al Ligii Naționale.

În 29 minute de joc, Comagic a avut 8/10 la aruncările de două puncte, 0/3 la trei puncte și 3/3 la linia de pedeapsă pentru un total de 19 puncte. El a adăugat 11 recuperări (patru ofensive) și a avut o posesie pierdută pentru un coeficient de 24 la eficiență.

Astfel, Zarko stabilește recorduri personale în Liga Națională la puncte, coșuri marcate din acțiune, recuperări, recuperări ofensive și eficiență.

Sportivul în vârstă de 27 ani a bifat a 7-a prezență în echipamentul roș-albastru. El are medii de 9.1 puncte, 4.3 recuperări, 1.0 pase decisive, 1.0 intercepții și 1.9 posesii pierdute pentru un coeficient de 10.9 la eficiență. Comagic are procentaje de 69% la aruncările de două puncte și 93% la linia de pedeapsă.

Foto: Andor Marton 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!