Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zarko Djuric a fost cel mai eficient jucător al celor de la CSA Steau

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
13.12.2018

djuric steaua

CSA Steaua nu a reușit să se impună în duelul restant din prima etapă a sezonului regulat contra celor de la SCM U Craiova.

Elevii lui Sasha Ocokoljic au cedat la o diferența de 9 puncte, scor 75-66, după un duel destul de echilibrat, în care au avut șansa revenirii în partida, însă încheiat în urma unui joc foarte bun al craiovenilor în sfertul decisiv.

Cel mai eficient jucător al steliștilor a fost Zarko Djurik.

În 34:37 de minute petrecute pe parchet, Djuric a avut procentaje de 82% la aruncările de 2 puncte(9/11), 33% la aruncările de la mare distanță(1/3) și 33% la linia de libere(2/6), pentru un total de 23 de puncte.La aceastea a adăugat 6 recuperări(5 ofensive, una defensive) și 2 mingi câștigate, ajungând la un indice de eficientă de 23.

Zarko Djuric vine după un meci la fel de bun, în compania celor de la CSM CSU Oradea, unde a fost autorul a 16 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive, totalizând pentru un indice de eficiență de 21.

În acest sezon, în tricoul roș-albaștrilor, sârbul are medii de 13 puncte, 6.1 recuperări și o pasă decisivă pe meci.

Astfel, CSA Steaua rămâne cu o singură victorie în deplasare, cea în fața celor de la U-BT Cluj Napoca, și ocupă poziția a 6-a în clasament, cu un total de 3 victorii și 6 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!