Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zavier Turner: „Mi-ar plăcea să joc în România”

David Istrate

David Istrate
20.02.2019

În această pauză competițională, U-BT Cluj-Napoca a întâlnit o echipă formată din jucători fără contract, dornici de afirmare. Unul din ei este Zavier Turner, care a fost cel mai bun jucător al Overseas Basketball Combine în partida pierdută cu trupa din Cluj-Napoca cu scorul de 95-81.

După meci, sportivul de 24 de ani a dat câteva detalii referitoare la formația din care face parte, la obiectivele personale și la aspectele care contează în acest sport.

Ne bucurăm foarte mult pentru această oportunitate. Noi acasă muncim foarte mult pentru a reuși să obținem un loc de muncă și trebuia să venim aici și să demonstrăm că merităm să jucăm. Împreună noi muncim pentru a ne îndeplini visul, asta este tot ce ne dorim pentru a fi capabili de a ne hrăni familiile. În State, am jucat la Manhattan College pentru doi ani și la Ball State pentru încă doi ani. Cu siguranță mi-ar plăcea să joc în Europa, mi-ar plăcea să joc în România, mi-ar plăcea să joc pentru echipa aceasta. Tot ceea ce va urma este o binecuvântare. Nu aș spune neapărat că este dificil în această lume a sportului dar contează foarte mult relațiile pe care le ai și trebuie să te afirmi mereu. De aceea, în fiecare meci pe care îl joc am o anumită presiune. Niciodată nu știu cine mă urmărește așa că trebuie mereu să îmi arăt talentul și ce pot să fac.”

După cum este menționat anterior, Zavier Turner a reușit o prestație excelentă, contabilizând 35 de puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive. Așadar, fundașul de 1.75 a înscris aproape dublu decât următorul jucător din Overseas Basketball Combine (Donovan Smith, 19 puncte).

Pentru trupa americană, urmează încă două meciuri amicale cu CSM Mediaș (21 februarie) și cu BC CSU Sibiu (23 februarie).

*foto: hustlebelt.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!