Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zeljko Sakic: „ Sper ca echipa să fie ok după meciul cu Steaua”

David Istrate

David Istrate
31.03.2018

Marți, 27 martie, U-BT Cluj-Napoca a disputat o partidă la București, cu CSM Steaua Eximbank. Chiar dacă, elevii lui Silvășan au condus pentru o bună parte a acestui joc, gazdele au revenit și au învins cu scorul de 84-74. Prin urmare, duelul cu BC SCM Timișoara are o importanță foarte mare, în special din punct de vedere mental.

 Acest lucru a fost subliniat și de liderul echipei clujene, Zeljko Sakic, care a scos în evidență câteva aspecte pe care el și coechipierii săi trebuie să le respecte.

 „Sper ca echipa să fie ok după meciul cu Steaua, am avut o vizionare a jocului, sper că am învățat ce am greșit în acel meci. Trebuie să jucăm mai bine și să fim concentrați la următoarele meciuri. Toate meciurile din acest sezon cu Timișoara, atât în campionat, cât și în Cupă au fost decise de o posesie sau două. Acest lucru e bun pentru fani, pentru baschet, sper că noi am învățat ceva din aceste trei meciuri, trebuie să fim concentrați timp de 40 de minute, dacă nu o facem ne va fi greu. Această fază mai are încă nouă meciuri pentru fiecare echipă, vom vedea cine va fi pe primul loc la finalul ei!”, conform site-ului oficial al clubului clujean

 

 În acest sezon, baschetbalistul croat a fost foarte important pentru echipa sa, având medii de 14 puncte, 6.9 recuperări și 2.8 pase decisive. De asemenea, Zeljko Sakic a reușit în urmă cu două săptămâni un coș de 3 puncte prin care U-BT Cluj-Napoca s-a impus la Galați.

 

 Rămâne de văzut dacă formația clujeană va reuși să obțină o nouă victorie în fața timișorenilor sâmbătă, 31 martie, de la ora 19:00.

 *foto: Manases Sandor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!