Stiri

Zeljko Sakic este prezent cu o selecționată a Croației în NBA Summer League

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.07.2019

Croația participă la NBA Summer League 2019 din Las Vegas. Din lotul selecționatei ex-iugoslave face parte și Zeljko Sakic, fost jucător la U BT Cluj-Napoca. În prima partidă jucată în Las Vegas, europenii au pierdut cu Detroit Pistons cu scorul de 96-80.

Zeljko Sakic a fost titular în acest meci pentru Croația și a terminat cu 17 puncte, 5 recuperări și un capac în 25 de minute petrecute pe parchet. Extrema de forță a marcat 6/12 din acțiune (1/2 de la 3 puncte) și 4/4 de la linia de libere.

Din lotul Croației mai fac parte Pavle Marcinkovic (30 de ani - Split), Antonio Vrankovic (22 de ani – Duke), Roko Badzim (21 de ani – Olimpija Ljubljiana), Roko Rogic (26 ani – Cibona Zagreb), Kresimir Radovcic (22 de ani - Sibenik), Marjan Cakarun (29 de ani – Helios Domzale), Mateo Dreznjak (20 de ani – BC Siroki), Luka Babic (28 de ani – Istanbul Buyuksehir), Domagoj Vukovic (25 de ani - Zadar), Marin Maric (25 de ani - Oostende), Ivan Ramljak (28 de ani – Krka Novo Mesto).

Corația va mai disputa 3 partide în Las Vegas, contra lui Brooklyn Nets, Oklahoma City Thunder și Dallas Mavericks.

Croația a ratat calificare la ediția 2019 a FIBA Basketball World Cup. În prima fază a calificărilor ex-iugoslavii au întâlnit România, fiecare echipă câștigând pe teren străin.

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    jucator super bun
    atunci cand isi pune mintea. La noi juca de multe ori cu mult sictir...

    cu 4 ani în urmă (08.07.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!