Stiri

Zeljko Sakic va juca în Polonia la Stelmet Zielona Gora

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.09.2018

Zeljko Sakic schimbă campionatul după un singur sezon petrecut în România, la U BT Cluj-Napoca. Jucătorul croat născut la Zagreb a semnat cu Stelmet Zielona Gora, echipă din Polonia.

Ajuns la 30 de ani, Sakic măsoară 2.03 și este un jucător de poziția 4. În sezonul precedent, petrecut la Cluj-Napoca, extrema de forță a avut medii statistice de 13.2 puncte, 6.2 recuperări, 2.7 pase decisive și 1.0 intercepții în 40 de partide. Sakic a bifat 14 prezențe și în FIBA Europe Cup cu cifre de 12.6 puncte, 7.1 recuperări și 3.1 pase decisive.

Zeljko Sakic are o vastă experineță în baschetul de pe bătrânul continent și a mai jucat în țara natală la Dubrava și Cibona Zagreb, în Bosnia la Zrinjski Mostar și Siroki, în Italia la Montegranaro, în Spania la Manresa și în Bulgaria la Lukoil Academic Sofia.

Stelmet Zielona Gora a terminat abia pe poziția a 4-a sezonul 2017/2018 din Polonia, după ce în precedentele trei ediții a reușit să cucerească titlul. Noua echipă a lui Zeljko Sakic va evolua și în Liga VTB în sezonul următor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!