Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zeno și Franklin au fost principalii remarcați ai Oradiei în partida cu U BT Cluj-Napoca

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.03.2017

CSM CSU Oradea a pierdut prima partidă din faza a doua a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin. Campioana a cedat pe teren propriu cu scorul de 84-79, după ce a fost aproape să întoarcă un deficit de 21 de puncte.

Martin Zeno a fost cel mai bun marcator al echipei gazdă în această partidă. Americanul a terminat cu 22 de puncte, 6 pase decisive, 2 recuperări, o intercepție și 2 mingi pierdută. Zeno a marcat 7/14 de la 2 puncte, 1/2 de la 3 puncte și 5/6 de la 3 puncte, înregistrând un indice al eficienței de 20 de unități și +1 la capitolul „+/-”.

Will Franklin a făcut cel mai bun meci al său de la revenirea în România. Conducătorul de joc a încheiat partida cu 15 puncte, 2 pase decisive și o recuperare. Punctele sale au venit în urma a 5 coșuri de 3 puncte din 8 încercări. El a avut 0/6 la 2 puncte și a acumulat un index al eficienței de doar 9 unități.

Andrei Mandache s-a remarcat și el în această partidă, după ce a terminat cu un indice al eficienței de 17 unități. Internaționalul român a marcat doar 7 puncte puncte, dar a reușit 7 pase decisive, 5 recuperări și o intercepție.

foto: sportpictures.eu/ Mircea Roșca

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Zeno
    Era mai bine sa se apere bine la Dykes si sa limiteze numarul punctelor inscrise de acesta.

    cu 7 ani în urmă (04.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!