Stiri Cupa României Feminin

Ziua răzbunării pentru Phoenix

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
19.09.2014

Cupa României

Optimi de finală - Manşa tur

Sâmbătă, 20 septembrie - Ora 18:30

Sala Polivalentă Dunărea

Galaţi

  Fişa meciului  

Echipa gălăţeană nu a uitat încă că a pierdut calificarea în play-off sezonul trecut la Timişoara, unde bănăţencele s-au impus cu un coş de 3 puncte izbutit în ultima secundă.

Baschetbalistele din oraşul de la Dunăre au ocazia să se răzbune şi să-şi elimine timpuriu adversarele din Cupă. Phoenix, echipă antrenată de Theodosios Paralikas şi Cătălin Ştefănescu a făcut şase achiziţii utile: patru jucătoare de peste Ocean: Chelsey Lee, Trudy Armstead, Nicole Hamilton, Ivory James şi două autohtone: internaţionala Gabriela Cursaru şi Gabriela Necula. În presezon, gălăţencele au susţinut cinci amicale: cu Olimpia CSU Braşov, scor 58-73; cu BCT CST Alexandria, scor 63-71; cu Dunav Ruse, scor 57-54 şi dubla cu ASEM Chişinău: 107-22 şi 73-34.

De partea cealaltă, conducerea echipei din Timişoara s-a orientat spre piaţa sârbă de unde au adus antrenorul şi patru jucătoare. Echipa pare să se fi legat repede, fiind neînvinsă în cele patru amicale pe care le-a jucat: 3 cu Universitatea Cluj Napoca şi unul cu CSM Satu Mare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!