Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic: „1-1, cred că e bine pentru noi că am spart gheața la Ploiești”

Dan Oancia

Dan Oancia
15.04.2015

BC Timișoara va primi vizita celor de la CSU Asesoft Ploiești în a treia partidă din play-off-ul Ligii Naționale. După o primă victorie în deplasarea din Prahova, urmată de o înfrângere, „leii” vor să profite de cele două jocuri din sala „Constantin Jude” și să se califice în sferturile de finală ale campionatului.

Zlatko Jovanovic, omul care a adus victoria în prima partidă cu o aruncare de 3 puncte, este conștient de dificultatea partidei. „Pare greu, dar e deschis până la urmă. 1-1, cred că e bine pentru noi că am spart gheața la Ploiești. Se știe cât de dificil e împotriva lor, în special acolo. A fost dificil pentru noi să jucăm după ce s-a întâmplat în Cupă. Dar am adus o victorie, acum joi vom vedea, pas cu pas trebuie să fm proaspeți pentru acest joc aici în fața fanilor noștri. Pot promite că vom lupta până la final. Orice e posibil, s-a văzut în sezonul acesta. Toate echipele au șanse, inclusiv cele care au pierdut cu 0-2, precum Oradea, Cluj. Ploieștiul are experiență, știe să joace astfel de meciuri”, a spus Jovanovic, potrivit sport9.ro.

„Nu cred că ne pot surprinde tactic cu ceva. Am jucat deja șase jocuri. Imaginați-vă, de șapte ori vedem aceleași figuri în fața noastră. Aceiași tipi, cred că nu ne mai pot surprinde. Dar cele două jocuri din play-off arată mici detalii, poate un jucător în formă extraordinară sau ceva asemănător, poate fi declicul pentru a înclina balanța într-o parte sau alta. Nu mă aștept la mari surprize. Și ei vor lupta, va fi interesant cu siguranță. Chem suporterii bineînțeles să ne ajute, sper că va fi frumos”, a încheiat Zlatko Jovanovic.

Jocul 3 va începe mâine, de la ora 18, în sala "Constantin Jude".

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!