Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic: “Cred că putem juca mult mai bine”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
01.12.2013

În urma victoriei de pe teren propriu cu CSU Sibiu, 95-88, căpitanul timişorenilor s-a arătat fericit de victorie, însă, declară că  există multe aspecte care trebuie îmbunatăţite în jocul echipei:

”Am fost sub o presiune foarte mare, din cauza problemelor de la echipă. Nu e ușor când ai trei înfrângeri consecutive și se schimbă și antrenorul. Cred că astăzi am schimbat felul în care am început partida, pentru că până acum am jucat prea moale în defensivă, e o problema mentală a noastră, nu ține de antrenor. Am avut o energie cu totul diferită, probabil acest șoc a contat pentru că am jucat ca o echipă. Sibiul a jucat foarte bine, dar nici noi nu ne-am oprit. Uneori jucam 25-27 de minute, iar apoi cedam și pierdem. Astăzi a fost diferit. De asemenea, și fanii ne-au ajutat pe final, iar noi trebuie să jucăm bine şi să îi aducem înapoi. Felicitări coechipierilor mei pentru spiritul de luptă şi felicitări Sibiului pentru jocul prestat”

Referitor la venirea lui Dragan Petricevic la echipă, Zlatko se arată încrezator ca acesta va reuşi sa îmbunătăţească jocul echipei:

”Cu siguranță, Dragan vrea să obțină ceva, toată lumea îi cunoaște energia. Noi trebuie să continuăm să ne pregătim bine și să îi readucem pe fani, pentru că avem nevoie de energia lor. Dar este obligatoriu să ne îmbunătățim jocul, deoarece mai sunt multe probleme, mai ales în apărare. Cred că putem juca mult mai bine şi trebuie sa o facem. Azi am câștigat, dar a fost foarte greu. Am reuşit victoria datorită unor acțiuni individuale. Trebuie să avem un joc colectiv bun, am jucat așa vreo 25 de minute, poate e o chestie fizică, poate mentală, sperăm că cu Dragan va fi mai bine”

În meciul cu CSU Sibiu Jovanovic a reuşit cea mai bună prestaţie a sa din acest sezon, marcând nu mai puţin de 36 de puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!