Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic:” Fiecare joc este o nouă bătălie”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
30.01.2014

Vineri, de la ora 18:00, BC Timișoara se va deplasa la Ploiești pentru meciul cu campioana en-titre. Înainte de această partidă foarte importantă pentru ambele echipe, Zlatko Jovanovic, căpitanul, și cel mai iubit dintre jucătorii bănățeni, a făcut următoarea declarație:

Crezi că puteți câștiga la Ploiești?

Nu putem spune cu certitudine că îi vom învinge pe cei de la Asesoft, dar mergem la Ploiești să jucăm bine și să încercăm victoria. Suntem o echipă mai bună decât în tur. Mai avem de lucrat la unele aspecte, dar suntem pe drumul cel bun.

Stați mai bine cu moralul, acum după 2 victorii la rând?

Moralul este bun, cu siguranţă. Fiecare victorie este un mare plus pentru noi. Meciul trecut am învins, dar acum nu mai contează. Fiecare joc este o nouă bătălie. Ne gândim la felul cum vom aborda partida aceasta. Asta este important !

Care dintre jucătorii Ploieștiului este cel mai periculos?

Ei au jucători valoroși: Adamovic, Tica, Lee, Mohammed, Marshall, Burlacu. Sunt mulți jucători buni, dar noi trebuie să ne gândim în primul rând la jocul nostru.

În tur, echipă ploieșteană a învins cu 73-84, iar Jovanovic a marcat 16 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!