Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic: „Jucăm sub o presiune foarte mare”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
08.02.2014

La finalul unui meci echilibrat cu BC Mureș, dar pierdut pe final de BC Timișoara cu 93-99, Jovanovic a declarat că startul foarte bun al mureșenilor și presiunea resimțită de coechipierii săi și-au pus amprenta asupra evoluției echipei, deși la antrenamente lucrurile decurg foarte bine:

„În acest moment e greu să spun multe, dar jucăm sub o presiunea foarte mare. Ne antrenăm foarte bine, ne-am îmbunătățit jocul, dar Mureșul a început foarte bine. Ivanovic, Martinic, Jelenic au jucat foarte bine. Mai ales pe final au marcat totul, era foarte greu să revenim. Din nou am reușit 93 de puncte, dar nu ne-am descurcat bine în apărare... nu știu de ce. Meciul următor cu Steaua, de asemenea foarte important, este o luptă pentru playoff. Au fost multe rezultate nebune sezonul ăsta, orice este posibil, vom vedea ce va fi.”

Jovanovic a jucat 39 de minute, a marcat 21 de puncte și a reușit 7 pase decisive contra Mureșului.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    Zau?
    Lasati presiunea si jucati baschet! Nu mai vorbiti de tensiune, presiune sau alti factori. jucati pur si simplu si bateti! Voi va faceti de ras si noi ne mancam nervii. Succes cu/la Steaua!

    cu 10 ani în urmă (09.02.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe magyari :

    s-au facut de ras?
    Chiar nu inteleg, de ce s-au facut de ras? Au pierdut, punct :)

    cu 10 ani în urmă (09.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!