Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic: „Mergem la Ploiești pentru încă un meci dificil”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.03.2015

Zlatko Jovanovic, căpitanul lui BC Timișoara a vorbit despre despre partida pe care echipa o va desfășura pe terenul pe terenul campioanei en-titre. Fundașul se așteaptă la o nouă partida pentru echipa sa și o cataloghează pe CSU Asesoft Ploiești drept una dintre cele mai puternice echipe din campionat. Jovanovic consideră că el și colegii săi trebuie să fie pregătiți pentru un meci fizic la Ploiești:

„Mergem la Ploiești pentru încă un meci dificil. Știm că de acum înainte fiecare joc contează mult pentru pozițiile din play-off. Asesoftul este încă una dintre cele mai puternice echipe din campionat, cu jucători buni, și baschetbaliști autohtoni valoroşi. Este nevoie să jucăm la nivel înalt și inteligent, pentru că ploieștenii sunt tari sub panou, dar și de la semicercul de trei puncte. Trebuie să fim pregătiți pentru un meci fizic, cum a fost cel de la Cluj” a declarat Zlatko Jovanovic conform bctimisoara.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!