Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic: ” Ne mai lipsește foarte puțin pentru ca totul să fie bine”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
02.03.2014

Zlatko Jovanovic a declarat înaintea meciului cu Rovinariul că echipa sa va continuă să lupte, în ciuda situației dificile în care se află. Căpitanul bănățenilor consideră că fiecare partidă de acum încolo va fi extrem de dificilă, cu multă presiune și cu adversari puternici, exact ca un meci de playoff.

Apropo de meciul cu Oradea, Jovanovic a spus că este afectat de înfrângere, dar nu poate decât să fie mândru de colegi și de antrenor:

”Acesta este sportul... poți sa conduci 39 de minute și 53 de secunde, după ce joci bine împotriva liderului şi apoi pierzi. Dar așa e în baschet. Pot să spun că sunt mândru de băieți, de Dragan și de antrenorul secund. Muncim foarte mult, dar ne mai lipsește foarte puțin pentru ca totul să fie mult mai bine. Lupta nu s-a încheiat însă, avem luni acest meci cu Rovinari, trebuie să continuăm să ne antrenăm, poate și mai mult, dar cu aceeași chimie și atmosferă, pentru că acum chiar suntem pe drumul cel bun, chiar dacă se poate spune că e deja târziu. Suntem un grup bun de jucători și trebuie sa continuăm”

Căpitanul lui BC Timișoara a subliniat că împotriva Energiei va fi un meci dificil, dar este normal să fie așa, având în vedere că ambele echipe se luptă pentru playoff.

”Încă de când am început returul, fiecare meci a fost crucial, sunt rezultate foarte imprevizible și situația în clasament se schimbă după fiecare etapă. Și cei din Rovinari se luptă pentru playoff, dar pentru mine deja a început playoff-ul, cu meciuri tari, multă presiune și jocuri cu adversari dificili. Va fi greu și e normal.”

Timișorenii au în prezent cu două victorii mai puțin decât Energia Rovinari, rivalii lor pentru un loc de playoff.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!