Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic: „Ne vom repara greşelile”

Dragoș Silvestru

Dragoș Silvestru
06.11.2014

Conducătorul de joc al Timişoarei, Zlatko Jovanovic, este optimist înaintea disputei cu SCM U Craiova din etapa a şasea a Ligii Naţionale. Totuşi, ştie că va fi un meci greu dar e convins că echipa sa nu va mai repeta greşelile din meciul pierdut la Mediaş.

„Ca toate meciurile din acest sezon şi acesta va fi cu siguranţă unul dificil. Toate echipele joacă serios şi va fi greu. Normal că nu putem fi fericiţi după ce am pierdut un meci. Ne-am pregătit bine şi am încercat să corectăm greşelile făcute în meciul cu Mediaşul. Aşteaptă, cu nerăbdare, să ne reparăm greşeala”, a spus căpitanul timişorenilor.

Meciul de vineri mai propune o întâlnire interesantă: Jovanovic şi ai săi îl vor avea în faţă pe fostul lor coechipier, Dragoş Andrei. Zlatko spune că nu au pregătit însă nimic special pentru actualul jucător al Craiovei: „Ceva special pe teren, nu. Poate în afara sălii. Pe teren suntem doar jucători, am putea spune chiar inamici”, ne-a declarat Jovanovic.

Toţi jucătorii din lotul BC Timişoara sunt apţi de joc, antrenorul Dragan Petricevic menţionând că este pentru prima oară în acest campionat când nu are jucători accidentaţi.

BC Timişoara vs. SCM U Craiova se joacă vineri, de la ora 18.00. Intrarea publicului va fi liberă în Sala „Constantin Jude”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!