Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic: “Privim înainte şi încercăm să dăm tot ce avem mai bun”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
24.11.2013

Foto: Andor Marton

Pentru a prefaţa meciul pe care BC Timişoara îl dispută luni, 25 noiembrie, la Cluj, cu "U" Mobitelco, căpitanul “leilor” a acordat un scurt interviu în exclusivitate pentru totalbaschet.ro:

Zlatko, ce crezi despre meciul cu Clujul? Este vreuna dintre echipe favorită?

Jocul se desfăşoară pe terenul lor, iar asta îi poate favoriza, dar sezonul ăsta nu există nicio echipă favorită certă. Cu siguranţă acest meci va fi unul dificil, ei au multă experienţă şi jucători buni. Cuic, Silvaşan, Kuburovic, Hargrove, Medvedj… toţi au multe meciuri în campionatul României şi asta înseamnă că ne aşteaptă încă un meci foarte greu.

Cum staţi cu moralul?

Moralul echipei este în regulă, în mod normal după ultimele două meciuri în care putem spune că am jucat prost suntem puţin afectaţi, ceea ce e normal. Cu toate acestea, ne antrenăm din greu şi nu trebuie să ne gândim la trecut. Privim înainte şi încercăm să dăm tot ce avem mai bun.

Crezi că aţi rezolvat problemele din meciurile anterioare

Cum am spus, la antrenamente muncim mult pentru a remedia problemele şi sper că vom putea arăta asta în meciurile care urmează.

Va fi greu să ramâneţi în primele 8 echipe la final de campionat?

Sincer, mă gândesc numai la meciul viitor şi nu la clasament sau playoff. E prea devreme pentru calcule, dar cu siguranţă sper că vom merita să jucam în playoff. Sunt sigur că avem calităţile necesare.

 

După un început de campionat în forţă, Zlatko Jovanovic traversează o perioadă mai puţin fastă din punct de vedere al punctelor marcate. Cu toate acestea, căpitanul timişorenilor rămâne un jucător de bază în angrenajul echipei şi cu siguranţă evoluţia sa va influenţa jocul întregii echipe.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!