Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic, cel mai bun jucător al Timişoarei la Piteşti

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
05.10.2013

Zlatko Jovanovic

Debut cu dreptul al celor de la BC Timişoara în ediţia 2013/2014 a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Echipa antrenată de Tudor Costescu a reuşit să învingă la Piteşti, în prima etapă, cu scorul de 87-84. Cel mai bun jucător al bănăţenilor în acest meci a fost Zlatko Jovanovic

Căpitanul echipei de pe Bega a petrecut 37 de minute pe parchetul de joc. În această perioadă, el a avut 4/8 la aruncările de două puncte, 6/10 la cele de la distanţă şi 4/4 la linia de pedeapsă pentru un total de 30 de puncte. El a adăugat 4 recuperări şi 6 pase decisive, terminând cu un indice de 30 la eficienţă.

Bosniacul a fost cel mai bun marcator şi cel mai eficient jucător al alb-violeţilor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!