Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic, cel mai bun marcator al derby-ului timișorean

Dan Oancia

Dan Oancia
19.01.2015

BC Timişoara s-a impus în primul său meci oficial din anul 2015. „Leii” au învins-o pe concitadina BC Timba Timișoara la capătul unei partide dominată integral și la finalul căreia diferența putea fi și mai mare dacă n-ar fi intervenit relaxarea de final a grupării lui Dragan Petricevic. Scorul final al disputei din sala „Constantin Jude” a f ost 90-75.

Cel mai bun marcator am meciului a fost coordonatorul de joc de la BC Timișoara, Zlatko Jovanovic. Baschetbalistul „leilor” a totalizat 23 de puncte, șapte assisturi și două recuperări. A avut un procentaj de 67% la aruncările din interiorul semicercului, cu două din trei concretizate în puncte, în timp ce de la distanță și-a încercat norocul de 10 ori, mingea intrând prin inel de șase ori (60%). Persic, cu 16 puncte, cinci recuperări și patru pase decisive, respectiv Tica, tot cu 16 puncte, cinci recuperări și trei pase decisive l-au urmat în topul marcatorilor.

Popescu a încheiat jocul cu 11 reușite, Pilcevic cu 8, iar Pesic cu 7 puncte, trei recuperări și 3 pase decisive. Lista marcatorilor a fost completată de Manigat, cu 5 puncte, șapte recuperări și o pasă decisivă, iar Toth a marcat patru puncte.

BC Timișoara va juca în etapa viitoare pe teren propriu contra Energiei Târgu Jiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!