Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic, cel mai prolific marcator al Ligii Naționale

Noémi Csiki

Noémi Csiki
19.10.2013

După patru meciuri jucate, Zlatko Jovanovic este jucătorul cu cele mai multe puncte marcate într-un meci în acest sezon al LNBM.

El a înscris 30 de puncte la Tîrgu Mureș, cu care și-a egalat propriul record, pe care l-a stabilit în prima etapă, la Pitești. Bosniacul are 89 de puncte marcate în 4 meciuri, ceea ce înseamnă o medie 22,3 de puncte pe meci, cu care conduce și la capitolul mediei punctelor pe meci. El este urmat de către Nemanja Petrovic (Concordia Chiajna) cu o medie de 22 de puncte și Ivan Ivanovic, cu o medie de 21,3 de puncte pe meci.

La Tîrgu Mureș, conducătorul de joc al timișorenilor a reușit 7 din 8 încercări de două puncte, 4 din 10 de trei și 4 din 6 libere, a recuperat 3 mingi, a dat 3 pase decisive și a pierdut 5 posesii în 34 de minute jucate, acumulând astfel 22 de puncte de eficiență, cu care a fost cel mai eficient jucător al echipei sale.

Contribuția lui nu a fost de ajuns însă pentru o victorie: BC Mureș a câștigat în fața echipei timișorene, cu scorul 91-87.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!